Laatste nieuws

Kaartverkoop festivalconcert gestart

Kaartverkoop festivalconcert gestart

Vanaf nu is het mogelijk om kaarten te bestellen voor het festivalconcert van Tutti 2022. Het concert vindt plaats in de Concertzaal van Amare, start om 19:00 en eindigt rond 23:00 uur. Tijdens het programma is er een pauze, met een gratis drankje. Kaartjes kosten €15,- en zijn te bestellen via de website van Amare. Bestel kaarten
Lees meer
Nieuwe locatie Tutti 2022 – Amare

Nieuwe locatie Tutti 2022 – Amare

De voorbereidingen voor het festival zijn in volle gang. Naast een nieuwe datum moest er natuurlijk ook een nieuwe locatie gevonden worden, namelijk het gloednieuwe cultuurcentrum Amare, dat in september 2021 haar deuren opende. (meer…)
Lees meer

We gaan weer beginnen!

Na het nieuwsbericht op 21 maart 2020 dat Tutti - The Royal Edition zou worden verplaatst vanwege corona, hebben alle activiteiten een tijdje stilgelegen. Direct in dat nieuwsbericht gaven we aan later een nieuwe poging te willen wagen. Dat moment is nu aangebroken! (meer…)
Lees meer

Belangrijke Mededeling Over Tutti 2020

Jullie voelden het misschien al aankomen. De ontwikkelingen rondom het coronavirus lijken nog langere tijd door te gaan. We vinden het daarom niet verantwoord om door te gaan met de organisatie van Tutti 2020. Niet alleen omdat we niet zeker weten of een dergelijk groot evenement dan alweer is toegestaan. Maar ook omdat alle koren op dit moment niet kunnen repeteren en zich niet goed kunnen voorbereiden op een festival (meer…)
Lees meer